Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Silvia Siles

Actriu / escriptora / directora

  • 1
    Mecenes

M'acompanyes?

Hola! Si m'estàs llegint és que alguna cosa t'ha cridat l'atenció de mi, de la meva pàgina i del que ofereixo. I també significa que t'interessa l'art, la cultura, les lletres, etc. Així que... GRÀCIES!

L'auto gestió és molt complicada. És complicat dedicar-se a l'art i al món de la cultura, especialment quan no ets una persona coneguda. Poques persones valoren la feina que hi ha rere un muntatge teatral, rere un recital o un llibre. Hores i hores de creació, d'escriptura, de pensar i crear tot el que té a veure amb la promoció... És molta feina i poques vegades és valorada i recompensada. 

El meu somni és dedicar-me a això al 100% i, per això, necessito la vostra ajuda! Cada gota compta, cada petit gest és important. Aquí em podeu ajudar fent una aportació mensual o fent-me aquella donació que vulgueu i, us pogueu permetre, per a contribuir a tirar endavant els meus projectes. També podeu compartir la meva pàgina, m'ajudaria molt poder arribar a més gent. 

A canvi del vostre suport, jo us compartiré tot allò que vagi fent, us explicaré com avança la meva feina i compartiré amb vosaltres les meves creacions. 

Desitjo que ens seguim llegim i que m'acompanyeu en aquest camí.