Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Silvia Siles

Actriu / escriptora / directora

 • 1
  Mecenes

Biografia

Veig néixer el 31 d'octubre de 1994 a Barcelona. 
Des de ben petita, amb 3 anys, que vaig començar a fer teatre i des d'aleshores que somio amb dedicar-me a això. 
Un cop finalitzat batxillerat, vaig estudiar art dramàtic. I mentre estudiava, sentia la necessitat d'escriure, així que vaig començar a escriure reflexions, escrivia tot allò que em passava pel cap i ho feia en prosa que, poc a poc, va convertir-se en prosa poètica. 

Al finalitzar art dramàtic vaig entrar a formar part de la companyia de teatre "La coquera" on vaig girar amb l'obra "La casa de Bernarda Alba" i amb "Carrusel", he treballat en diferents curtmetratges, també he actuat en diferents obres de microteatre a diverses sales de Barcelona i rodalies, entre elles "Microteatre Barcelona", he treballat en videoclips, en publicitat, etc. També he fet diferents recitals de poesia a Barcelona; Mallorca i a Menorca, on vaig participar al Poetry Slam i vaig quedar en segona posició.  A la tardor de 2018 em vaig auto publicar el poemari "Reír poesía" i a finals de 2019 el fanzine "Sal als llavis" que combina poesia i fotografia.

Actualment estic treballant en un nou poemari i he creat la meva pròpia companyia (Cía Cuatro hojas) i estic treballant per a poder dur a terme diferents espectacles. 
A més, també ofereixo classes de teatre/interpretació per a infants i joves i tallers de poesia amb perspectiva feminista. Així que si tens un espai i vols que ofereixi un taller... CONTACTA'M i ho parlem! 

Res com veure una actuació en viu! Res com veure un recital en directe! Em voleu acompanyar en aquests viatges d'emocions que ofereixo? 

Estadístiques generals

 • 1
  Mecenes
 • 2
  Publicacions
 • 5
  et segueixen